icones_museu-comarcal

Activitat

Presentació del projecte “Desenfocar l’anècdota” en el marc de la jornada El Paisatge i el Color. Percepció, significats i intervenció

05/04/2024 - 9 h - Espai Cràter
Entrada gratuïta

Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez (nyamnyam) presentaran el projecte “Desenfocar l’anècdota” dins del programa de la jornada “El paisatge i el color. Percepció, significats i intervenció” organitzada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya amb el suport de Bòlit Centre d’Art Contemporani i l’Ajuntament d’Olot.

El color és sempre present en el paisatge. Detectem sovint els canvis i les transformacions del paisatge a través d’unes variacions cromàtiques que sempre ens desvetllen emocions. El color, a més, contribueix a donar caràcter al lloc i a identificar-lo col·lectivament. Per altra banda, és ben sabut que les cultures han atribuït un munt de significacions als colors, canviants en el temps i en l’espai. Com afecta tot plegat la nostra interacció amb els paisatges de la vida quotidiana? Com podem servir-nos més i millor del color a l’hora d’intervenir en el paisatge? Què hi té a dir, l’art? Aquesta jornada vol aportar nous elements de reflexió i de debat sobre el paper del color en la percepció, la gestió i la intervenció en el paisatge.
Organitza: Observatori del Paisatge. Suport i col·laboració: Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona.

La presentació és una activitat complementària a l’exposició “Desenfocar l’anècdota” .

 

museus.olot.cat
museus@olot.cat
+34 972 27 11 66